06 2046 8948  welkom@hermanveltmaat.nl                                                                              

 
 
 
 
     Blog
.

           


   Blog
- Opstellingen avonden
- Kennismaken met het  
  Talentenspel

- 2-daagse Incentive met
   het Talentenspel

 

Een opstellingenavond

Mensen met problemen die als een rode draad door hun leven lopen, hebben baat bij een opstelling. Het biedt inzicht in de familiegeschiedenis. Het denken en voelen van een individu staat namelijk niet op zich, maar hangt samen met het gezin en eerdere generaties.
Bij zo’n bijeenkomst zijn meerdere mensen aanwezig. Daaruit kiest de deelnemer representanten, mensen die symbool staan voor diens vader, moeder, broers, zussen of andere betrokkenen.
 

Binnen de opstelling zijn de gevoelens en verhoudingen binnen een gezin of familie voelbaar. Ingrijpende gebeurtenissen uit het verleden vormen daarvan de oorsprong. Door deze gebeurtenissen neer te zetten in de opstelling, is er erkenning voor onrecht en ongeluk en kan er verantwoordelijkheid worden genomen. Dat leidt tot begrip en verlichting, wat ruimte geeft aan (naasten)liefde, verbondenheid, kracht, vergeving en persoonlijke groei. Niet alleen voor de deelnemer met een vraagstuk is een opstelling interessant. Voor de representanten, die de familieleden representeren, is het ook boeiend om de kracht van familiebanden te ervaren.


Lijkt je dit wat?
Ga naar AGENDA voor de data en schrijf je in.
Je bent welkom en …… je hoeft niet alleen te komen.
 Geef het door
Privacywaarborg
Algemene voorwaarden
Blog
Contact
 

Herman Veltmaat 06 2046 8948
welkom@hermanveltmaat.nl
Zwolseweg 71a-87
8141EA  Heino
Kvk 08186412
BTW-IDnr: NL001306562B34