06 2046 8948  welkom@hermanveltmaat.nl                                                                              

 
 
 
 
     Blog
.

           


   Blog
- Opstellingen avonden
- Kennismaken met het  
  Talentenspel

- 2-daagse Incentive met
   het Talentenspel


 

Een tweedaagse Incentive met het Talentenspel

workout voor hart en ziel

Weet je niet goed wie je bent of wat het beste bij jou past? Zoek je verdieping of sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke afslag je moet nemen?
Dan kan het Talentenspel uitkomst bieden.
Met het Talentenspel ga je op reis door je innerlijke wereld. Het is een ontdekkingstocht op zoek naar jouw oorspronkelijke Talenten die deel uit maken van je kern. Door het speelse karakter omzeil je de blokkades van je rationele en soms angstige persoonlijkheid. Daardoor kun 
 
je contact maken met een diepere gevoelslaag die ligt onder jouw handelen en jouw bewustzijn. Je maakt kennis met jouw twaalf archetypische talenten en krijgt zicht op hoe ze samenwerken en relaties aangaan. Via de methodiek van het Talentenspel ontdek je jouw missie, datgene wat ten diepste bij jou past en dat wat je vreugde geeft. Er wordt een beroep gedaan op je creatieve krachten, op je intuïtie en op je inzicht.
Door te weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zul je beter in staat zijn om in je kracht te blijven in je werk, in je persoonlijke leven en in een snel veranderende wereld.Lijkt je dit wat?
Ga naar AGENDA voor de data en schrijf je in.
Je bent welkom en …… je hoeft niet alleen te komen.
 Geef het door
Privacywaarborg
Algemene voorwaarden
Blog
Contact
 

Herman Veltmaat 06 2046 8948
welkom@hermanveltmaat.nl
Zwolseweg 71a-87
8141EA  Heino
Kvk 08186412
BTW-IDnr: NL001306562B34